Asta înseamnă jumătate din functionarime sa plece acasă dar, ce sa vezi?

Duuude, ce audit? Audit trebuie in PNL prima data. În timp ce Orban bate câmpii că depolitizeaza funcțiile, un candidat politic, viitor deputat PNL, director general la ape, își numește tot politic mai bine de 10 directori. Ce avioane vorbești acolo, toți dați afară și Ervin scos de pe liste.

Nu vorbim de exceptii, mai uitati-va o data la clip… Este impanzita tara si aici avem doar exemplul apelor romane. Luati si celelalte institutii si veti vedea ca exceptii sunt cei numiti prin concurs. Doar discurs politic, nicio solutie. Orban nu a vrut sa comenteze situatia, intrebat de jurnalisti. De ce? De ce ar vrea cineva sa voteze un partid cu la fel de multi “penali” ca si PSD cu diferenta ca astia se mai dau si curati si impotriva coruptilor?

Vorbe goale. Cum sa zici ca sunt exceptii cand numirile politice sunt la ordinea zilei? De mafia lemnului nu ziceti nimic? Aa, trebuie sa va da spam cu mesaje si intrebari, cand normal ar fi sa va autosesizati. Dar stim cu totii ca toti sunteti implicati si de aia taceti malc.

Cu tot respectul Klaus Iohannis, dar asta nu ne incalzeste cu nimic.
Cum se poate face ca impostorul nu poate fi “convins” sa isi scrie demisia, la fel cum omul competent a fost “convins”?

De ce se mai permite legislativ aceaste portita de “numire de la centru”? (de care au profitat toate partidele cu nesimtire).
Vedem si noi niste fapte, demisii, revocari?

Ati scris un paragraf in care nu ati zis nimic. Cand? Cine desfasoara auditul? Care e data de finalizare? De ce nu e demis Molnar? Cine monitorizeaza sa nu se demita, acum dupa scandal, oameni care au fost pusi politic (ca sa iasa din colimator)? Cum se intampla toate aceste lucruri sub nasul dumneavoastra? Pai e posibil asa ceva? Domnule presedinte, ne-am saturat de povesti! Sa mergeti cu povestile astea in alta parte. Vrem date si actiuni! Urgent! Nu bagati sub pres toata povestea acum ca sunt alegeri ca nu ne fraieriti.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *