Atenție că la Reșița e groasă rău.

Cum a putut fi numită manager de spital, chiar și interimar, una ca Alina Stancovici. Și s-a întâmplat pe vremea voastră. Mai analizați CV-urile și din alte surse.

De 30 de ani numai promisiuni desarte a ti vazut cum se comporta personalul medical in spital la Resita cu bolnavii Rusine mor oamenii cu zile prin spitale !

R.Bogdan nu renunța la program ,doar pentru ca nostalgici după Dreaqnea & co. duhnesc de răutate și invidie! Sunteți cei mai buni și meritați sa aveți o majoranta stabilă ,cu care sa guvernați fără sa mai fiți șantajați de un grup de răufăcători ,care au îngenuncheat țara și au schimbat direcția ,spre est!

Ce tot vreți cu PMP-ul asta? Partid de 4 la suta sau cu indulgență 5 la suta? Ce nu guvernați numai cu ei? În loc sa pomeniți mai mult de USR toată ziua cu PMP. Ați uitat de Băsescu și Udrea și toate măgăriile lor?

Din pacate Rares guvernul PNL a facut niste greseli monumentale si inexplicabile.Trebuie sa aveti in cont ca voi nu aveti un electorat de tipul electoratului PSD.Sper sa formati o majoritate in parlament sa puteti guverna coerent .Succes

Tudose zicea acum la B1 ca Ungaria condiționează votul pt pachetul ala de multe miliarde de o lege ce permite minorităților niște lucruri ce ne ar ridica părul in sus, noua românilor..🤔🤔🤔aveți vreo reacție, domnu Bogdan??in conditiile in care Guvernul ar știi despre asta

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *