Banii ăștia nu vin singuri și la cât de incapabili sunt Sica si ai lui cu siguranță vom lua doar o mare

Mai, Boc, nu esti tu acel prim ministru sub care s-au dat 50 de OUG neconstitutionale, tu fiind cadru universitar in drept constitutional? Pai, sa razi si cu fundul de un astfel de “meserias”. Tu ce zici, Rares, de amicul Emil?

Rares Bogdan, cum garantati pastrarea locurilor de munca si chiar marirea salariilor?? Se stie ca dupa alegeri o sa fie o reducere drastica de salariati in sectorul public si reorganizari in regiile autonome. Poti sa ne spui cateva lucruri in acest sens? Ma gandesc ca si PSD a castigat alegerile acum 4 ani pe un program populist, dupa care a urmat urgia.

Cum va iesit 80 de miliarde…hai sa scădem contribuția României…și impotența guvernantului român, care nu va accesa, prin proiecte, mai mult de 50%.La cât suntem de “implicați” probabil vom ieși pe minus.Da nu-i bai …că suntem obișnuiți.

Eu am să votez PNL.
Sunt pensionar,dar formula de calcul pentru viitoarele indexări a pensiilor propusă este minunată în condițiile în care ele ar fi decente(cele contributive).
Formula aplicată pe actualele pensii va duce la o mai mare pauperizare.

Aaaaa,ce băieți buni sunteți voi Rareșe, voi știți sa i cheltuiți!580 € de om ,bani alocati pentru sănătate,în timp ce media în UE e de 3000 €! Voi știți sa i cheltuiți, tu ai televizor? Uita te la știrea cu spitalul de la Reșița! Sa va fie rușine!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *