Bine ca nu v-au asteptat in costum national!

Dacă tot ai ajuns si la DSP raspunde si la telefon,sa vezi că-ți oameni au nevoie de informații ,de ajutor!

Preia din sarcinile voluntarilor si fa cumva ca Deciziile celor care au fost in izolare la domicilu sa nu mai dureze asa mult!!!!!Nu e posibil ca decizia sa fie emisa după 30 de zileeeee de la data efectuării testului in condițiile în care persoana este izolata 14 zile!!! Cum demonstrează persoana în cauza ca a fost izolata la domiciliu,la serviciu trebuie sa demonstreze cu acte ,altfel nu primește salariul ?!

Medicul de familie nu poate emite Concediul Medical fara aceasta Decizie!!!!! Era mult mai simplu cu rezultatul testului ,persoana respectiva sa se prezinte la medicul de familie și sa i se elibereze medicalul!!!!!!Dar trăim în România și asta ne ocupa tot timpul!

Pai cum ar fi sa faceți o vizita pe la DSP uri ca și asa nu răspunde nimeni la telefon sau mail… Ma refer la o vizita în prezenta angajaților nu a voluntarilor! Dacă totul e asa de bine gestionat de competentul guvern care se ocupa de achiziția de măști neconforme și apoi face campanii cu purtați masca!

Vizite anuntate! Atata doar. Realitatea e cu totul alta . Pe timpul lu’ Ceausescu se pregateau tot la fel pt vizite si s au dus saracii( ceausestii,s au dus). Nu stiu daca sa va condamn increderea in supusii dvs sau sa condamn ca ne credeti prosti.

Lucrurile merg bine pentru ca sunt voluntari care isi folosesc timpul liber pentru a ajuta, nu pentru ca guvernul tau a fost in stare sa aloce suf resurse pentru a nu fi nevoie de voluntari.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *