Ca incă nu sa votat

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Dar, nu prea cred… Nu faceti simulari cu toate situatiile posibile ? PSD, ASL si ProRomania sunt impreuna si sunt furiosi, vor sa castige alegerile si pentru asta ar face orice. PNL doarme…USR sunt fermi, dar fara experienta, restul….parca nici nu mai exista. Deci nu va culcati pe o ureche.

Nu există român creștin curajos azi 2020 să propună un proiect de lege de reabilitare a victimelor torturii pe masa parlamentarilor .Demnitatea omului este prin dreptate și adevăr fără minciună , doar așa are caracter ,onoare și respect pentru cetățeni .

Ce a făcut P.N.L timp de un an de guvernare ?. Nu a făcut nimic, nu a mărit salariile, nu a mărit pensiile si nici alocațiile la copii. Nu ne-a îmbunătățit nivelul de trai. Din ce in ce in Romania, avem o viata prapadită si amârată. Nu mai vorbesc, de salarii mărite ca in occident, de 1000 de euro pe lună. Suntem ultimii in europa cu salarii de rahat, si cu o viata de mizerie si multe alte lucruri care nu sau facut bun ptr noi Romanii. Asa ca nimeni nu mai merită să fie votati, nici in parlament nici la primarii etc. Avem o tara frumoasa, dar săracă, cu multi bandiți si hotii.

Faceti va de cap numai.Sa vedeti voi cum o sa iasa iar PDS u.Imprastiati voturile pe alte partide si o sa retraiti o mare surpriza..Si pe mine ma dezamagit pnl cu manevrele lor dar nu prea sunt optiuni ptr a scoate psd de la guvernare.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *