Ce penibil! Ce exercitiu (slab) de imagine! “Noroc” de carantinarea Sibiului ca v-ati facut timp pt “prostime”. Rusine!

Majoritatea angajaților și voluntarilor Direcției de Sănătate Publică au fost convocați ieri dimineața la Stadionul Național.

Zecile de voluntari nu au fost convocați pentru a primi cadou consiliere psihologică, un masaj sau alte dovezi de apreciere pentru efortul lor. Au fost convocați pentru a fi testați în vederea unei vizite a Excelenței Sale, președintele României, refuzul fiind obligatoriu de motivat în scris, cel puțin pentru angajați.

Klaus Iohannis azi, în vizita de lucru, însoțit de Nelu Tătaru și Nicușor Dan, a declarat: ”Eu am venit aici să vorbesc cu oamenii despre ce fac ei şi să-mi spună ce probleme au. Am înţeles şi eu că a fost o acţiune de testare voluntară şi cred că a fost un lucru bun.”

Campania electorală de glorificare a autorității publice arogante continuă și mâine.

Ar fi fost mult, dar mult mai util, să angajeze Guvernul Orban/PNL 1.000 de oameni noi la DSP, nu să se bazeze pe 500 de voluntari.

A avut peste 6 luni în care putea face asta și mai ales, dovada eficienței acestui guvern există: imediat se destituie un director profesionist pentru un om de la partid.

Cine mai are incredere in vreo instituție a statului? Poliția, Jandarmeria, le-ați transformat în scuturi pentru a va apăra și a bate cetățeni, plus sancționa fără motive întemeiate, iar celelalte instituții ale statului român au devenit aproape SRL-uri și neporisme,nidecum în slujba cetățeanului.. Orice sesizare către instituțiile statului ,mai nou se practică varianta ,= hai să-i anunțăm că să fie pregătiți, am pățit eu personal cu o sesizare către ITM HARGHITA.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *