Ceva mai sinistru și mai grotesc n-am văzut în viața mea!

Astăzi este despre țara noastră și despre istorie. Au existat mulți sceptici și în trecut când s-a pus problema Marii Uniri. La fel este și astăzi. Timpul le va judeca pe toate. Eu am încredere că acesta va demonstra că ați luat decizii pentru binele poporului. La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, România!

La mulți ani Românie, la mulți ani săracă țară bogată, la mulți ani îți spun cu lacrimi în ochi din altă țară.Mi-e dor de părinți, de bunici , de cei dragi mie, mi-e dor de țara mea! Nu e vina ta , e vina celor ce te conduc de 30 de ani încoace ,e vina lor ,celor care te-au sărăcit ,care ne-au forțat să plecăm departe de tine doar pentru un trai decent , doar pentru atât!Te iubesc țara mea și trăiesc cu speranța că într-o zi mă voi întoarce la tine alături de cei dragi mie!

La multi ani fericiti Romania, vesnica recunostinta personalitatilor care au infaptuit Unirea, la multi ani de guvernare PNL, speranta salvarii zilelor noastre! Se pare ca aveti o misiune atat de nobila si importanta in a conduce destinele acestui popor, iar noi va vom fi alaturi, mai ales acum cand am avut ocazia de a vedea fata hada si schimonosita a comunismului si neocomunismului instaurat de rromul ion iliescu,si urmasii lui! Cat rau, cata ura si dezbinare a creeat in societate, cata saracie, minciuna, hotie, prostie, lene, decadere! Victoria trebuie sa fie a PNL pe 06 Decembrie!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *