D-ul Boc nul mai apropiati pe acest nemernic

Dupa dezbaterea de la DIGI 24 , singurul partid care merita increderea e PNL. Ponta e acelasi impostor mafiot precum Rafila pesedistul care manipuleaza cetatenii. Alianta ideala pentru Romania e PNL+USR-PLUS +PMP ! RESTUL PARTIDELOR E BINE SA RAMANA IN OPOZITIE PANA CE ISI CURATA SANGELE DE HOTIE ,MINCIUNA SI IPOCRIZIE !

Votam PNL pt. Ca a inceput programul de rezilienta de 30 miliarde euro și știe ce are de tăcut ca a negociat acesti bani și chiar a început investiția prin centura Bacăului primi k.metri de autostrada în Moldova și sint sigur ca știe ce are de făcut în continuare mai si cele peste 50 miliarde euro din ciclul multianual 2021 -2027 si vom avea și spitalele pe care le.a promis psd.ul si a uita de ele ca a avut grija de Dragnea si legile justiției prin care era gata sa ne scoată din Europa: in concluzie votam PNL și asiguram continuarea investițiilor masive în România.

Teodor Nicolae centura aia a fost începută de PSD. Asta pentru cultura ta generală. Ai aia ăia 15km va rămâne Moldova. Că doar de acum, peste 4 ani vor mai fi voturi. Așadar, au 3 ani să fure acele miliarde și apoi să iasă de la guvernare. Că doar au aceeași rețetă ca PSD, frații lor de 30 de ani.

Oare de ce partidele politice in prag de alegeritrebuie sa facă jocul UDMR fără ei nu reusesc sa alcătuiască un parlament calitatea lor ar trebui sa depășească acest moment neplăcut e necesar mai ales acum fără a pune condiții.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *