Da puneti botul la patriotismul astora din pnl ca pe urma sa vedeti ce va inchide tot nu mai votatii ca e capcana pnl

Inainte de vot scad toate ca si la voturile locale, na-ti garantat ca votam in siguran-ta dar, hop dupa 2 zile de la vot 10.000 de infectari chear si 17.000 si neati garantat ca votam in siguranta . …. nu ma-i crede nimeni in actuala politica vrem o schimbare totala in stat, vindeti miciuni la Romani pe bani grei.

Caracterul, educația și simțul patriotic al unui om se poate ușor observa prin felul de exprimare deplorabil la o postare civilizată cu context patriotic.
Multă lume pe aici dar putini sint Oameni.
La mulți ani Românilor, la mulți ani România.

Avem o țară frumoasă,însă conducătorii sunt cei care îi scad valorile!Mereu o să îmi iubesc țara,locurile și casa unde am crescut,indiferent că sunt la mii de km depărtare,de cea care ma făcut om mare!La mulții România,la mulții anii tuturor românilor de pretutindeni oriunde v-ați afla!Trecem noi și peste asta,scăpăm noi și de intruși!Dumnezeu e cu noi!

La mulți ani, România!
Respect și sprijin mereu președintelui nostru, un mare om, un mare patriot român, care nemțește ne reprezintă cu onoare și demnitate oriunde în lume, este garantul democrației românești și stâlpul României in marea familie Europeană, fără el, azi, cu mafia psd născută din masacrul și genocidul din ’89, eram precum Belarus cu Lukașenko!!!!! Multumiri pentru devotamentul față de acest popor.

Cârcoteli adresate Președintelui României si celor care l-au ales și nu puțini, într-o zi ca aceasta în care o EMOȚIE îl încearcă pe românul cu bună simțire.. Unii ar fi vrut ca această zi să nu includă prezența oficialităților, ca să poată comenta în sens contrar cum le este felul.. La mulți ani România!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *