Dacă tăceai,înțelept păreai! Și nu auzeai atâtea înjurături.

Amanati alegerile! Sau pe sase covidul intra in vacanta! Ne batjocoriti ca pe prosti cu masurile voastre aberante si mai aveti tupeu sa ne chemati la vot! Multi nu vor veni! Va amintiti boicotul de la referendumul pt familie, asta veti pati duminica! Stam in casa , ne temem de covidutul vostru!

La mulți ani celor peste 6/7 milioane de români plecați în afară datorită incompetenței voastre din ultimele decenii, apropo..nu s-a auzit nimic de oamenii din partidul tău ce au primit “detașare” ca directori în Apele Române din 12/13 județe, cumva așteptăm să se răcească și eventual sa continuam tot așa?

Vroiam doar sa-ți amintesc de ziua națională că tot un trădător rămâi.

Unirii României Mari Zilnic putem facem Romania mai prosperă prin alegerile din supermarket, prin ce furnizori de utilități alegem prin ce mașini alegem și inclusiv ce destinații turistice alegem! Alege produsele made in România preponderent fabricate de antreprenori români și vei culege rodul unui pib mai bogat , iar acest cerc virtuos va potența tot mai mult economia tarii noastre ce se afla in competiție cu alte.economii!

Haideți domnule președinte sa fim serioși,va doare fix in cot de țară asta . Toți de la parlament vă adunați acolo că luați grosul,de pe spinarea noastră și să vă asigurați o bătrânețe fara griji. Acum la mii de cazuri zilnice lăsați biserica să facă ce vrea ,sa se adune unul peste altul fara măști și în martie la doar câteva cazuri ați închis tara ,la înmormântări aveau voie doar 8 persoane,magazinele închise. Știți doar sa va bateți joc de noi . Ce atâta La mulți ani România când ați pus economia la pământ .

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *