Fereasca Dumnezeu!ca suntem mancati daca ramaneti voi la butoane!

De data nu mai prostii poporul, că ați promis multe și nu ați făcut nimic. Special Rareș Bogdan Co promis că nu vrea pesedisti și cio făcut or trecut la PNL CRED că îți aduci aminte ce-ai promis așa vor și vota. Trezitiva și votați cu capul pe umeri .

Complimenti ptr optimismul dumneavoastra, dar in seara aceasta a iesit pe o televisione in Italia un reportaj…este cazul sa il vedeti….este f.mare dezamagire…atat ptr noi cat si ptr dumneavoastra ca si Partid…am dori sa avem public raspunsul de la acest domn V.F…bun sau rau dar il vrem…asa este corect.

Cum domnule ! ma minunezi cu spioni rusi de la USR-PLUS care sunt sustinuti de SRI , mari smecheri si tradatori mai sunteti.

Diaspora 75% nu va iesi la vot sigur. Rares Bogdan de data asta veti fi nuli pt noi cei din afara tari. Toti..toate partidele. Nu meritati nicio atentie la cat sunteti de marsavi.

Nu prea cred! PNL v-a deconta masurile idioate din ultima perioada dintre care inchiderea pietelor si a restaurantelor vor conta cel mai mult! Dupa care nerezolvarea majorarii alocatiilor pentru copii,pensiile speciale ,incalcarea legii pensiilor,neacordareademasti de protectie,nerespectarea majorarii punctului de pensie pentru militari( pentru acestia valoarea pctde pensie este ceadin anul.

Abia astept ca acest grup infractional plin de nepotisme, beizadele, amante si incompetenti sa dispara. Dar sa dispara de tot, nu sa se lipeasca pe sub alte haine galbene, verzi sau albastre.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *