La noi nu va ajunge nici un euro macar,nu ne facem probleme va ajunge in buzunarul cui știm noi.

Miza alegerilor sunt cele 80 miliarde euro , dupa cum urmeaza ( in competare ) : 1 PNL , pentru dezvoltarea Romaniei . 2 psd pentru dezvoltarea patrimoniului personal si dezvoltarea retelei de dependenti dispusi sa se cacileasca inaintea lor .

Vine votarea de aia da înapoi.nenorocitilor numai cu minciuni vreti sa guvernat. Nu va e rusine no sa va mearga tu rares crezi ca asa o sa mearga.sustii minciunile si hotiia.nu meritati nici 5 la suta.doar vorbe si miciuni.jos cu pnl.

Ca-n nașpa dacă nu gândești cu capul… Când psd greșea sareati ca arși. Ma gândeam ca a-ți învățat din greșelile lor. Se pare ca nu aveți minți luminate pentru decizii corecte. Era simplu și pentru organizarea piețelor corect și a pelerinaje lor. Dar Iohannis a vrut sa arate cine e jupanul. Ați pierdut!

Rares ar trebui aruncat un ochi si la personalul din horeca carora nu le dati de ales și ii lăsați în frig pe terase nelasandu-i sa tragă un amărât de plastic în jos.Daca va întrebați de ce stau,stau pt ca nu pot supravietui din 900 somaj tehnic sau în cel mai rau caz concediu fara plata.

O, ce veste minunată!

România trăiește într-o lume de basm. Poporul așteaptă ca binele să învingă răul. Promisiunile unor “eroi” precum Împăratul Galben, Împăratul-Roș’, Harap -Alb, Fat-Frumos sau Praslea sunt nedeterminate și nerealizabile în timp și spațiu. Personajele mai sus specificate au o altă lume decât cea reală, au “lumea lor”, au slugi precum: Sfânta Duminică, Gerilă, Flămânzilă, Setilă, Ochilă şi Păsări-Lăţi-Lungilă. animale şi gâze fermecate cu trăsături fabuloase.
În cadrul unui basm finalul este fericit şi deschis pentru toți,deoarece veselia a ţinut “ani întregi şi acum mai ţine încă”.

În România finalul este fericit doar pentru anumite personaje cu puteri fabuloase și trist pentru Sfânta Duminică, Gerilă, Flămânzilă, Setilă, Ochilă şi Păsări-Lăţi-Lungilă. animale şi gâze fermecate.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *