Lma românia ne îngheață mana pe gretar

Vai dar la ce spital a-ți făcut vizita că nu se vede niciun pacient de ce nu mergeți in țară la celelalte spitale care nu au nici macar hîrtie igienică numai vorbim de dotări care se fac tot pe criterii politice rusine.

Multimim pt asumare si gestionarea crizei.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost cu PSD la butoane in momentele acestea dificile prin care trecem!

Asta e o sală de cateterism cardiac, îmi imaginez discuțiile: aici ținem ghidurile de diagnostic Judkins și aici pe alea de FFR. Uite pe maneta asta e o scurtătură care te poziționează direct în OAS caudal să vezi mai bine rețeaua stângă lol.

Dar vai, ce spital frumos si imaculat. Speram ca totusi ati facut si vreo vizita pe la Piatra Neamt sa vedeti cum arata un spital romanesc in care au murit oamenii in incendiu… Pardon… de covid 19. Dar am uitat.. Voi niciodata nu sunteti/vedeti unde exista problemele. Parca traiti intr-un univers paralel in care doar voi vedeti spitale imaculate, autostrazi inainte de termen si unde scoala online e mai eficienta ca oricand.

Mai bine va duceați la pestera Sf Andrei in jud Constanta sa vedeti 100 de popi fara masti îngrămădiți unii in alții. Pentru astia nu există virus…nu exista legi….nu exista pedepse???? Bine ca inchidem scolile…si invatam online ca sa avem niste generații de “profesionisti”….dar cu popii si cu pelerinajele lor nu avem nici o problema!

Nu vizitati spitale noi si goale mergeti acolo unde e nevoie de modernizare si unde sunt bolnavi, verificati buna functionare si menagementul resurselor, ar fi un inceput in Romania lucrului bine facut.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *