Ludovic Orban, îngrijorat de numărul RECORD de cazuri noi de COVID-19. Ar putea fi reintroduse restricţii

Ludovic Orban, îngrijorat de numărul RECORD de cazuri noi de COVID-19. Ar putea fi reintroduse restricţii

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat în legătură cu numărul record de cazuri noi de infectări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Şeful Executivului a anunţat că în cadrul videoconferinţei de la Ministerul Afacerilor Interne se va face o analiză “foarte serioasă” după ce Grupul pentru Comunicare Stratigică a

anunţat, miercuri, 2.158 de infectări cu noul coronavirus, cel mai mare număr de cazuri noi de la debutul pandemiei de COVID-19 în România. 

“Sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi. Facem o analiză foarte serioasă şi vom anunţa după videoconferinţa cu prefecţii la care vor participa ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, vicepremierul Raluca Turcan,

secretarul de stat Raed Arafat – deci toţi factorii implicaţi în bătălia COVID”, a spus Ludovic Orban, la după şedinţa conducerii PNL.

El a subliniat că se doreşte o mai mare seriozitate în privinţa implementării măsurilor de restricţie.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.158 de cazuri de infecţie cu coronavirus în ultimele 24 de ore după efectuarea a 26.021 de teste.

Este cel mai mare număr de persoane infectate cu COVID-19 de la începutul pandemiei în România. La Terapie Intensivă sunt internaţi 550 de pacienţi. De asemenea, 33 persoane infectate cu coronavirus au murit.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *