Luxul pe care îl arătați la acest spital nu îl găsim și în celelalte spitale din țară,păcat că arătați doar atâta.

Dacă ne conduce-ați bine nu erau așa oameni amărâți și plecați printre străini ,dar sti ce este curios ? Pt. poporul asta nu sunt bani ?nu ,dar pt pensii și salariile din guvern și parlament cum găsiți soluții ? Eh ? Vede-ți ? Romani aveti ocazia pe 6 , votați cu sufletul și pt binele vostru ,nu pt binele lor.

Aceste poze si ceea ce este scris in descriere este de fapt contrariul a ceea ce exista cu adevarat in spitalele din romania unde lumea moare de nepasarea medicilor si in conditii mizere. Aratati realitatea, nu numai ceea ce va convine!! Mergeti in spitalele de stat!

Domnule președinte de ce nu va reghizati sa sa vă duceți la un spital fără să știe nimeni să vedeți ce fac medicii dacă au grijă de pacienți habar nu aveți cum moare lumea prin spitale că nu sunt băgați în seamă de medici că ce declarație ați dat presei e de necrezut.

Totul e frumos când sunt voluntarii, în rest putorile care lucrează la stat sunt prea surmenati și au nevoie de tichete de vacanță! Cei care lucrează la privat nu sunt și mai au timp să facă și voluntariat!

Stimați domni KLAUS, RAED, Nelu, și toți ceilalți de pe la guvernare, rog pe această cale să recomandați riveranilor din capitala țării să aibe bunul simț din solidaritate cu localitățile carantinate să stea cuminți acasă în București nu să bintuie ca nomazii pe cărare de munte (sunt cei mai numeroși purtători asimptomatici covid-19 din țară) semnat… Un carantinat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *