Mi se pare mie sau ati uitat deja de problema detasarilor/ directorilor PNL numiti politic?

Mă bucur că sunteți plăcut impresionat, când cetățenii, voluntari, fac treaba de care statul nu se poate ocupa.

Asa cum zăpada din fiecare iarna va ia prin surprindere si nepregatiti, uite ca a reusit si al 2lea val de pandemie. Ce bine ca ne chemați la vot, sa obțineți funcții dar când problemele bat la ușă suntem pe cont propriu. Vă felicit! Bravo!

Romania lucrului bine făcut, pfff e tot ce ne am dorit in țara asta. Totul este roz, numai lapte si miere, ghinionul vostru ca va mai bagă bețe in roate PE SE DE, altfel o ducea si mai bine. Mă uitam la cateva reportaje de la Recorder și pur si simplu mi a venit o scârba și o greață cand am vazut câtă nesimțire, neparare și ignoranță există in acest partin al penalilor, prescurtat PNL.

Voluntari cu studii medicale??!! Serios?? Dar de cei care au studii economice, de pensionari, de actori etc de ce nu spuneti?! Initiativa primariei? Care primarie? Daca tot aveti chef de plimbare treceti si pe la Ilfov. Ca noi, voluntarii (fara studii medicale) de pe Bucuresti, nu ii putem ajuta, iar ei nu raspund la telefon. Btw…stiti ca avem nevoie de echipamente sa putem functiona?! Noroc cu oamenii cu suflet mare ce ne ajuta!

Ar fi fost drăguț si fair play să menționați și ONG-urile care s-au implicat și ajută DSP-urile, nu de alta, dar fac o treabă mult mai bună decât autoritățile. Dar e greu să recunoaștem asta, nu? Că e campanie.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *