N-ati fost in stare sa angajati niste studenti sau niste prapaditi ramasi fara loc de munca, au trebuit sa vina voluntarii.

Ce argument aveti Domnule Presedinte ca studentii de azi ,mai ales cei din anii terminali vor avea o pregatire buna ,cand ei din luna martie nu mai au acces in spitale unde intalnesc cazurile grave si de unde au ce invata ?

O generatie de medici slab pregatita si nu din vina lor .Medicina Domnule presedinte se invata ,,pe viu” nu politic .Si cum v -ati dat seama ca sunt pregatiti ? Din cate stiu sunteti profesor de fizica nicidecum nu ati absolvit medicina .Daaa ,cei mai in varsta ne aducem aminte de un ,,tovaras ” care le stia pe toate si eram satui de indicatiile lui .

Nu vreau sa vorbesc urât sau ceva, am 13 ani și sunt un copil care vrea sa respecte tradițiile /tradiția de Crăciun, și cred că toți vrem asta! Mai ales copii, vrem să mergem la colindat sa primim mandarine și ce ne mai oferă vecini /oameni /rudele pentru ca suntem fericiți când facem asta, adică când colindam! Știu ca nu este vorba de subiectul asta, dar am vrut sa îl aducem la vedere, nu vrem ca de Crăciunul asta să stam în casa, și nu vrem sa terminam anul 2020, supărați pentru ca nu am făcut ce-a ce ne reprezinta în special pe noi!

Trântești un audit și crezi ca ai rezolvat problema… sincer îmi pare rau ca te-am votat bătrâne, nu ești in stare sa conduci o țara.

Da vorbele le ai mereu la tine dar cam atât… păcat de la președinte la mincinos se pare ca nu e un pas foarte mare domnule Iohanis.
Si pe lângă toate aceste minusuri pe care le-ai ascuns in campanie destul de bine nici măcar nu ești in stare sa citești comentariile oamenilor chiar dacă sunt răutăcioase sau aduc injurii măcar arata ca îți pasa.

Oricum mi-am pierdut câteva minute din viața cu comentariul asta, dar ești prea de tot “ Domnu președinte”.
Nu ești nici primu și nici ultimu care știe doar sa vorbească și atât..

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *