Ne lăsați să mergem cu colinda anul asta ?

Dom’ presedinte, eu cred ca romanii chiar ar trebui sa aprecieze ca v-ati documentat intr-un termen atat de scurt, mai ales ca v-ati sacrificat o parte din weekend-ul inceput de miercuri pentru asta. Respect ! Aaaa, si nu e nevoie sa fiti atat de impartial, se stie ca psd-ul e de vina. Huoo !

Ca și cazul din Mureș sunt sute de cazuri in România cu diverși incompetenți care și-au asigurat traiul cu posturi obținute prin susținere financiară, nepotism, pile, etc. Acum ca a apărut cineva cu tupeu care-și apară drepturile(puțini de fel) , vă simțiți oarecum “demascați” și v-ați gândit sa faceți ceva doar de fațadă.

Dacă e așa cum spuneți, atunci jumate din parlament ar trebui dat afara pentru ca stau ca incompetenții și iau salarii speciale de oameni nesimțiți in timp ce românul de rând moare de foame pentru ca mai nou i s-a luat si dreptul la muncă ca să-și câștige traiul. Daca vreți încă sa demonstrați ceva, si nu numai din vorbe, începeți cu parlamentul si scoateți afară toate jigodiile care stau si dorm pe banci degeaba si au salarii de ‘jdemii de euro. Asta ca sa fie credibil ce tocmai ați postat.

Domnule Presedinte, cu toata stima aferenta functiei pe care o detineti, puteti oare sa ma lamuriti si pe mine, cum reuseste PNL sa isi dea la gioale singur si sa scada in sondaje mai ceva ca temperatura de afara si asta tocmai acum inainte de alegeri?!? Pentru mine ramane un mister!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *