Nu ești nici primu și nici ultimu care știe doar sa vorbească și atât

In ultimul timp, desi v-am sustinut de fiecare data pana acum, lentoarea cu care reactionati ma duce cu gandul ca stiati de unele lucruri, acceptati aceste lucruri, doar pentru o asa zisă liniste. Am impresia ca spuneti doar vorbe goale, fara continut……o lalaiala continua fara o finalitate palpabila. Sper sa vina un alt val de politicieni care chiar isi doresc sa faca ceva.

Cu tot respectul domnule Președinte, din punct de vedere al fondului si substantei, declaratia asta putea fi atribuita lui Iliescu sau Dragnea. Doar ca dumneavoastră ati folosit cuvinte mai frumoase pentru ipocrizie, platitudini si lucruri de complezență. V-am votat, insa nu sunt convins ca voi mai face asta.

Despre ce tara vorbim? Ati fost functionar public deci stiti foarte bine ca in aceste functii se accede numai pe baza de pile si relatii… Nici o legatura cu competenta. Iar in invatamant e nenorocire, plin de “profesori” cu studii facute la coltul strazii. Fiti sincer, nu aveti nici o intentie sa rezolvati mizeria din institutiile publice!

Să vă dea Dumnezeu binele și fericirea pe care o au majoritatea copiilor și bătrâniilor acestei țări, exact după cum le este gândul și sufletul celor ce nu au ce pune pe masă în seara de Crăciun, tot la fel să simțiți și voi într-o zi furia lui Dumnezeu asupra voastră, suflete de piatra nesătule!

De ce în funcție de primar este unul cu interdicție și dosar ? Oare numai avem oameni compententi ? Rușine pt PNL sa avem așa astfel de cazuri .Luați măsuri va rugam ,cu respect .

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *