O sa vedeti ca si de cade PNL si PSD. Cine va veni la guvernare vor fi condusi din umbra tot de PNLsi PSD ca siau infipt bine radacinile

Dacă mai iese psd inseamnă că Romănia se intoarce inapoi cu 100de ani,ăștia au avut grijă numai de ei și acoliți lor ,au furat pe rupte și justiția nu face nimic.De ce ?!Pt, că și ei au participat la dezastrul făcut de acest psd nociv și cu un tupeu fantstic de nesimțit.

Cred că se vor pierde între 5-10 % din voturile celor anti-psd,în parte din vina pnl dar în cea mai mare parte din vina usrplus ,cei care au ales această șicanare cu pnl,în aplauzele și rânjetele psd de pe margine.Consider că usrplus se află în fața unui examen eliminatoriu,dacă nu-l trece se vor împrăștia,se vor dilua,vor intra în disoluție,oricum nu-i unesc prea multe,sunt între ei multe dispute,disensiuni,mai mult lideri pe cont propriu,cu orgolii proprii.Mi-aș dori să nu se confirme !

Vrem o clasă politică nouă ! Refuzăm categorec gunoiul…l.am mirosit permanent timp de 30 de ani! Nu ați făcut nimic pentru traiul mai bun al Românilor nici un partid …vom alege o schimbare de data aceasta ..un partid nou! Dacă și ăștia ne fură …vă împușcăm pe toți ..futu.vă muma.n cur.

Dl R B TARE MIE FRICA SA NU FIE O RASTURNARE DE SITUATIE PE MARGINEA BALBELOR PE CARE PNL LE-A FACUT CEEA CE AR INSEMNA INCA O PERIOADA DE TRANZITIE PTR POPORUL ASTA ORB SI …DAR VOI AVETI SCAUNE CALDUTE TOTI ASA CA POPORUL SA MAI ASTEPTE . NU INTELEG CINE A PEDEPSIT TARA ASTA CU ASTFEL DE CONDUCATORI …

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *