Ohooo, pai rade” ciob de ciob cand el e zob”?

Pai voi ati scazut in sondaje de nu-i adevarat! D’aia nici nu spuneti ca dupa alegeri aveti in plan sa mariti TVA-ul, ca o sa ne tineti iar in case, tocmai pentru ca nu v-ar mai vota nici dracu!
Dar o sa se lamureasca votantii vostri ca o iau rau in barba!( recunosc ca v-am votat insa….papa😉)! PNL = PSD= mincinosi si hoti la puterea a 10-a.

Încurajați cultura!!! „Un primar trebuie să aibă puterea și dorința de a-și asuma proiecte curajoase!” Acestea sunt vorbili primarului din Arad pe care aș vrea să-l întrebăm cu toții ce înțelege el prin “proiecte curajoase”? Să desființeze CULTURA??? RUȘINE! Sunteți o rușine! Nu mai mințiți lumea, gloată de politicieni!!!

TOȚI PENTRU O ROMÂNIE CULTURALĂ!!!

Domnule Rares Bogdan pe noi nu ne interesează bătaia pe care o veți da psd-ului, ne interesează ca după victorie să vă aplecați foarte serios asupra POPORULUI rezolvând problemele lui și… să încetați cu declarațiile politice arogante, în special colegii dumneavoastră, pentru că indecișii taxează și… pierdeți! Noi vrem mai multe fapte și mai puține vorbe!

Apropo, nici să nu vă gândiți la o alianță cu UDMR, chiar dacă vă critică, majoritatea usr-istă va fi singura șansă a românilor!

Tu stii ce se va intampla pe 6 decembrie normal , ca de aia a avansat sclavul de Iohanis generali la STS si SRI, nu stie el cum merge treaba? Inca mai puneti fraierii botul ca alegerile nu vor fi fraudate?

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *