Singura capabilă sa ii gestioneze corespunzător este PNL! Succes!

Cu bune cu rele PNL eul lui Orban a guvernat țara asta amârată singuri pe timp de pandemie Covid19 , în rest toate partidele politice au stat în opoziție și si au făcut campanie electorală pe spatele PNL eului.

Votez PNL eul lui Orban , nu vreau să văd PSD eul lui Ciolacu în următorii patru ani la guvernarea Țări noastre .

Nu am uitat 10 August 2018 când PSD iști lui Dragnea și acoliti lui din ALDE PRO SI UDMR ne au gazat și ne au bătut ca pe niște NEICA nimeni…Acum este timpul ca PSD eul lui Ciolacu să stea în opoziție macar 4 Ani.
Vot PNL.

Votam Pnl…macar au avut curajul sa-si asume o guvernare in timpuri in care ai foarte mult de pierdut datorita masurilor nepopulare in privinta pandemiei!

Cea mai buna solutie pentru a structura spitalele din Romania este certificarea ISO 9001:2015 – standardul de calitate…..Asa sunt toate clinicile, spitalele, azile de batrani in Germania. Certificarea se face de catre organizatii neutre si anual spitalele sunt auditate. Asa se asigura procese standardizate, accentul pe pacient ca beneficiar al sistemului de sanatate. Nemtii nu sunt prosti aici sunt de 10 ani.

100 de ani de Puscarie pentru Iohannis care se face ca nu vede cat Fura SRI si serviciile secrete din subordinea lui, nu vad premierul Orban, cu ministrul justitiei Catalin Predoiu, cu CSM…totul in dezvaluirile de la Realitatea PLUS facute de Anca Alexandrescu despre Statul Paralel.
Cat Fura SRI cel mai mare din lume si ceilalti din Statul Paralel nu vezi nici in filmele cu Mafioti.
Si la Cluj Fura toti impreuna politicieni, SRI, Politie, magistrati, rectori, doctori Spagari…Nu se Aresteaza intre ei!!!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *