Surpriza 2020 va fi Aur.

Inceteaza să manipulezi mă tem că nu ve-ti mai fi la guvernare păcat de partidul ăsta PNL-ul nu mai are oameni competenți îmi pare rău că trebuie să constat asta te jucai cu puța în țarână când am intrat în PNL Radu Câmpeanu a înfiintat partidul.

Rareș, Rareș, să vă cumpărați săpun, să vedeți voi ce veți plânge, offff Doamne offff, sfârșitul este aproape, a-ți încercat să dezbinați un popor, iar poporul vă pune sula în coaste, atunci să vezi cum nazistul va plânge, bozgorul își va căuta țara, bozgor înseamnă om fără casă iar pe musulman nici Allah al lor nu îl va mai scăpa, așa că…… Tuva-n gură.

Aveți noroc ca e multă lume cu drept de vot incapabilă să înțeleagă că urmează alți 4 ani de minciună si de bătaie de joc din partea voastră a politicienilor, indiferent de partid.

Periculos de mult au unguri care sint șerpi și trădători și care împreună cu PSD pot crea iarăși probleme ! Ar fi bine să nu mai intre niciodata in parlament ca nu au ce cauta acolo !

Adrian GH. , foarte rau faceti , va pierdeti voturile pentru ca noi ln tara VOTAM PNL , numai ln ei avem lncredere ca va dezvolta Romania ! USR nu mai sunt Asa cum au fost la lnceput , acum SUSTIN PSD si nu sunt pregatiti sa scoata Romania din criza , nu au experienta !

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *