Trimit felicitarea de “la multi ani” prin vot

La mulți ani România!La mulți ani dragi români ! sper să se facă dreptate pe 6 Decembrie ! să scăpăm de acești indivizi care vor să ne ia libertatea câștigată cu vărsare de sânge de moșii și strămoșii noștri ! Ne-au vândut valorile țări, păduri,gaze,pământul ,prin legile lor aberante, acum vor să ne inerzica dreptul la credință ! Fiți puternici și nu vă lăsați influențați !Numai uniți putem să schimbăm ceva in Romania !

Sa traiti bine, asa cum traiesc batranii țarii, cu pensii de rusine, copiii, cu alocatii de rusine si bolnavii internati in corturi neincalzite, domnule presedinte!
Sa traiti, asa cum traiesc toti romanii care au ramas fara locuri de munca si cei care inca muncesc, pe salarii de mizerie.

Asa cum traiesc cei ce au fost scosi din piete, la vreme de iarna.
Asa sa va ajute Dumnezeu!

Ne e foame ! Ne e frig ! Ne dor sufletele cand vedem ca bieții nostrii țarani stau in frig si curent! Copii nostrii sunt tristi, dezamagiti, nedumeriti! Nu ne-am platit chiriile la spatii, la apartamentele unde stam.Nu mai avem ce pune pe masa la copii.Iarta-ne boss ca nu intelegem.Tie iti este bine.nu? Noua nu.Nu esti sânge din sângele strabunilor mei.Nu esti român.Asa ca nu-mi mai zi tu ” la multi ani” .Ca nu-l simt ca vine din suflet de român!

La mulți ani … pentru ce?!Pentru morții din spitale , pentru mizerie ,pentru hoție, pentru prefăcătorie,pentru pensiile speciale ,pentru o clasă politică ce a adus România în sărăcie ?

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *