Vise Taica, aveți votul celor cărora le-ați închis activitatea si al părinților de elevi on line

Mai terminați cu atacuri și jigniri, indiferent pt cine faceți propagandă electorală….. Nici nu vă dați seama cât de penibili sunteți și cât va injositi…. Un om cu o cultură generală, cu siguranță știe să trieze binele de rău.

Sa speram ca liderii vostrii inteleg doleantele romanilor.Lasati furaciunile,minciunile si propaganda de prost gust.Romanii nu sunt prosti,v-au creditat sperand la o democratie adevarata,au varsat sange in ‘ 89 pentru acest ideal.
Nu puneti la incercare rabdarea poporului roman,indiferent cum va numiti.

Rareș Bogdan,R Turcescu nu este decât un jurnalist din PMP și aparținător al unui grup(PMP) cu sluj basist-elenist.

Cei care au o viziune novator-progresista și se orientează argumentat spre valori, sunt USR-istii.Acolo sunt tineri de toată isprava pe care să puneți preț,să poată conta pentru mai binele României.
M-aș mira și aș suferi prea mult să văd cum vă depărtări de crezul dv.de bază! Parafrazând, ,, România este a urmașilor ,nu a noastră”. Fiți altruist și patriot român pentru viitor,nu pentru un prezent efemer!

Nu stiu cum poti sa rizi cind romani mor in spitale copii nu merg la scoala pensionarii care au muncit nu cu pensii speciale nu le ajung banii si tu rizi vai de tine Rusine.

„Un primar (PNL) trebuie să aibă puterea și dorința de a-și asuma proiecte curajoase!” Acestea sunt vorbili primarului din Arad pe care aș vrea să-l întrebăm cu toții ce înțelege el prin “proiecte curajoase”? Să desființeze CULTURA??? RUȘINE! Sunteți o rușine! Nu mai mințiți lumea, gloată de politicieni!!!
TOȚI PENTRU O ROMÂNIE CULTURALĂ!!!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *